COLLAR Company презентує інноваційні протипаразитарні препарати

COLLAR Company презентує інноваційні протипаразитарні препарати

Компанія COLLAR, український виробник інноваційних товарів для домашніх улюбленців, спільно із Харківською компанією "Інтерлек" випустила нові протипаразитарні препарати. Ці засоби входять до лінійки ветеринарних препаратів SUPERIUM.

Власники домашніх улюбленців неодноразово стикалися із проблемою, як правильно та часто потрібно обробляти своїх тваринок від паразитів. А також, які препарати використовувати, чи безпечні вони та чи можна позбутися від гельмінтів та бліх, застосовуючи один препарат, наприклад.

Важливо розуміти, що гельмінти живуть не тільки в органах травного тракту. Існує близько 80 видів гельмінтів, які можуть жити в тканинах легенів, серця та печінки. Ось чому не можна ігнорувати профілактику гельмінтозу, дотримуватися графіків обробки улюбленців задля їх безпеки та профілактики інших захворювань.

Обробки необхідні, якщо ви збираєтеся оформлювати документи на домашніх улюбленців, плануєте візит до ветеринара чи готуєте тварину до виїзду за кордон. Отже, яким ветеринарним препаратом можна провести чергову обробку та убезпечити домашнього улюбленця.

Інноваційні препарати Superium Тотал та Superium Панацея мають протипаразитарну дію, ефективні щодо багатьох видів ендо- та ектопаразитів. Так в чому ж їх ефективність та інноваційність? Давайте більш детально зупинимося на цьому.

Компанія COLLAR

Superim Total — антигельмінтна таблетка тотального спектру дії. Призначена для профілактики та лікування дорослих собак та цуценят при ураженні гельмінтами різних видів, блохами та вошами. Перевагою даного препарату є те, що він знищує не тільки гельмінтів, а й бліх та вошей. Та водночас захищає, бо саме блохи та воші є джерелом зараження гельмінтами. Тотал демонструє ефективність щодо їх яєць та личинок в тому числі.

Компанія COLLAR

Ветеринарний препарат застосовується для собак всіх порід та розмірів. Власники домашніх улюбленців можуть обрати антигельмінтну таблетку тотального спектру дії в залежності від ваги пухнастика. Таблетки розраховані на тваринок будь-якого розміру та віку, а саме від 0.5 кг. так і для великих порід понад 60 кг.

А от для профілактики та лікування дорослих котів та кошенят при ураженні кліщами, гельмінтами, блохами та вошами застосовують Superium Панацея. Препарат показує ефективність також щодо знищення їх яєць та личинок. Підходить для котиків різної ваги, від 0.5 кг та до 16 кг.

Компанія COLLAR

Обидва препарати проводять профілактику алергічного блошиного дерматиту та дирофіляріозу. Блошиний дерматит — одна із найбільш частих причин звернень до ветеринарів. Проявляється у вигляді свербежу, який може бути викликаний через харчову гіперчутливість на подразники навколишнього середовища чи блошину слину. Дирофіляріоз є небезпечним захворюванням, яке викликане гельмінтами. Ускладнення можуть становити потенційну небезпеку для життя як тварини, так і людини. Небезпечним є те, що захворювання може протікати майже безсимптомно у багатьох домашніх улюбленців.

Прийом однієї таблетки даних ветеринарних препаратів знищує усі види гельмінтів, а також захищає від ектопаразитів протягом 30 днів. А все через те, що має комбінацію чотирьох діючих речовин у складі: люфенурон, нітенпірам, моксидектин та празиквантел. Саме ці речовини мають найбільшу ефективність щодо знищення всіх паразитів домашніх улюбленців.

Компанія COLLAR

Важливим також є те, що прийом навіть однієї таблетки даних ветеринарних препаратів забезпечує профілактику зараження гельмінтами протягом трьох місяців. Та власники домашніх улюбленців можуть бути впевнені у їх захисті та профілактиці повторного зараження, появі дирофіляріозу та блошиного дерматиту. Таблетки приємні на смак та легко споживаються улюбленцями.

Не нехтуйте графіком обробки домашніх тварин та іншими профілактичними заходами, бо це може зберегти життя вашому улюбленцю! Бажаємо здоров’я вам та вашим пухнастикам!

Отримати більше інформації та замовити препарати можна на сайті superium.com.

Головне сьогодні