"Зараз наші почуття сильніші": у США пара об'єдналася після 77 років розлуки

Ірина Бура — 18 лютого, 13:32
Зараз наші почуття сильніші: у США пара об'єдналася після 77 років розлуки
90-річний Білл Гассінгер і 92-річна Джоан Блаккан об'єдналися через 77 років розлуки
The Washington Post

У США 90-річний Білл Гассінгер і 92-річна Джоан Блаккан об'єдналися через 77 років розлуки. Вони кажуть, що зараз їхні почуття сильніші, ніж в молоді роки.

Історію пари описує The Washington Post.

Історія кохання Гассінгера і Блаккан почалася в 1947 році, коли вони обидва були учнями середньої школи на заході Мічигану. Блаккан була ученицею старших класів і старшою за Хассіндера на 2 роки. Одного ранку вони зустрілися в шкільному автобусі і відтоді стали нерозлучними.

Гассінгер супроводжував Блаккан на випускний вечір і подарував їй срібний браслет із дорогоцінним камінням. Коли наступного року вона вступила до коледжу в штаті Мічиган, пара почала бачитися лише на вихідних.

Гассінгер супроводжував Блаккан на випускний вечір і подарував їй срібний браслет із дорогоцінним камінням
Гассінгер супроводжував Блаккан на випускний вечір і подарував їй срібний браслет із дорогоцінним камінням
The Washington Post

З часом вони, за словами Блаккан, “трохи віддалилися один від одного”.

Після їхнього остаточного розлучення Гассінгер одружився з іншою жінкою, з якою зустрічався в середній школі, а Блаккан вийшла заміж за чоловіка, з яким почала зустрічатися в коледжі. У кожного з них народилися по троє дітей.

Через кілька місяців після одруження 19-річного Гассінгера призвали в армію США. Потім він 32 роки пропрацював в поліції штату Мічиган. Його дружина померла у 2021-му, коли їй було 68 років.

Тим часом Блаккан працювала офіс-менеджеркою. Її чоловік помер від серцевого нападу в 1989 році, коли йому було 57.

У 2022 році Блаккан доручили спланувати зустріч однокласників.

Її дочка Лінда допомагала їй знайти контактну інформацію своїх колишніх однокласників в інтернеті. Вони також розшукали Гассінгера і дізналися, що його дружина померла рік тому, а він живе у місті за 128 кілометрів від Блаккан.

Жінка вирішила ризикнути і написати до свого колишнього коханого, якого вона не бачила з тих пір, як вони розлучилися. Жінка повідомила Гассінгеру, що було б непогано “відновити зв'язок”.

Чоловік одразу перетелефонував їй і сказав, що коли буде в її місті, вони зустрінуться. Вже невдовзі після цього зустріч відбулася: вони пішли на обід у місцевий ресторан, і "все було як у старі часи".

За лічені години їхні підліткові закоханості повернулися, каже пара.

"Я дуже кохала його в старших класах. Почуття повернулися дуже швидко", – сказала Блаккан, яка знову почала носити його браслет.

Спільні прогулянки закоханих
Спільні прогулянки закоханих
The Washington Post

Спочатку вони зустрічалися щотижня, а невдовзі почали проводити багато часу вдома одне в одного. Вони читають, грають у карти, розгадують пазли та кросворди. Також вони разом ходять на прогулянки.

"Я думаю, що наші почуття зараз сильніші, ніж тоді", – каже Блаккан.

Їхні сім'ї в захваті від їхніх стосунків, розповідає пара. У Гассінгера п'ятеро онуків і один правнук, а у Блаккан четверо онуків і двоє правнуків.

Закохані кажуть, що поки не впевнені, чи одружаться. Поки що вони задоволені тим, як йдуть справи.

"Єдине, що можна сказати напевно, це те, що ми будемо разом", – каже Гассінгер.

Нагадаємо, жінка у США придбала на аукціоні старі весільні фото. Виявилося, вони належать шпигунці ЦРУ

Реклама:

Головне сьогодні