Мати вісьмох близнюків за декілька днів до пологів. Фото

— 13 лютого 2009, 16:47

А днями мати-одиначка відкрила власний сайт, на якому просить читачів переказувати гроші на їжу та памперси своїм малюкам.

Як зазначає Надя, її восьмеро малюків ростуть і стають сильнішими з кожним днем.

Нагадаємо, вісім близнюків народилися на дев'ять тижнів раніше строку за допомогою кесаревого розтину у лікарні поблизу Лос-Анджелеса 26-го січня.

Організація за контролем над діяльністю медичних закладів у Каліфорнії почала розслідування з метою встановити, чи були у даному випадку допущені "порушення встановлених правил".

Відповідно рекомендація Американської спілки репродуктивної медицини (ASRM), жінкам у віці Наді Сулеман слід імплантувати не більше двох ембріонів, зачатих екстракорпоральним методом.

Експерти з боротьби з безпліддям вказують на відсутність достатньої регуляції у цій сфері. Вони закликали медичні заклади ввести більш суворі правила для лікарів та клінік.

При багатоплідній вагітності збільшується ризик передчасних пологів, і, окрім цього, є загроза для здоров'я матері та дітей.

Сайт сім'ї Наді: www.thenadyasulemanfamily.com
Бабуся вісьмох близнюків також критикувала рішення дочки. Вона заявила на сайті RadarOnline.com, що родині було важко впоратися з усіма шістьма дітьми ще до появи вісьмох близнюків.

"У неї вже є шестеро чудових діточок, навіщо вона зробила це?", - дивується бабуся.

[L]"Я ледь можу впоратися з шістьома дітьми. Нам довелося встановити двоярусні ліжка, годувати їх всі по черзі, а дитячі речі розкидані по всьому будинку", - жаліється вона.

Агент Наді Майк Фертні відмовився коментувати зауваження ї матері.

"Мати й дочка між собою вирішать ці особисті питання", - сказав представник багатодітної матусі в інтерв'ю Associated Press.

Усі фото The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні