Буш чистить газони, а його дружина куховарить

— 13 лютого 2009, 18:37

Тепер екс-президент живе розміреним життя у містечку Кроуфорд, штат Техас. У цьому містечку разом з Бушами живуть ще 705 американців.

У Кроуфорді лише один світлофор, одна сувенірна крамниця.

Тепер Джордж Буш відвідує Lions Club. Поки 62-річний екс-президент спілкувався з членами клубу, Лора Буш попивала жахливу каву, пише британське видання The Times.

Як каже президент цієї філії клубу, Буш насолоджується життям і планує розпочати писати книгу. Мова йде про мемуари. Попри те, що видавці попереджують про сумнівний успіх творіння "найменш популярного президента", той все ще планує написати автобіографію.

Коли один з членів клубу сказав Бушеві: "Благослови Вас Господь", екс-президент відповів: "Він вже мене благословив".

ВІДЕО ДНЯ

Тепер подружжя живе спокійним фермерським життям. Лора варить їжу, Джордж Буш чистить газони.

[L]Крім того, Буші можуть тепер частіше спілкуватись з батьками Джорджа.

"Я перший колишній президент, який може провести час після відставки з обома моїми батьками", - каже жертва черевичного скандалу.

Крім того, Буш, як і його попередники, буде давати лекції. Перша запланована на 17 березня і відбудеться у канадському Калгарі. Організатори називають її "розмовою з Джорджем Бушем", в якій він поділиться думками про 8 незабутніх років в Овальному кабінеті.

Організатори очікують, що послухати Буша прийдуть 1500 відвідувачів. Але не кажуть, чи отримає екс-президент платню за свій виступ. Раніше вони заплатили Біллу Клінтону за його виступ у 2006 році $150 000

Реклама:

Головне сьогодні