Жінку заарештували за гучні крики під час сексу

— 30 квітня 2009, 11:46

Поліція Великої Британії заарештувала у вівторок мешканку англійського міста Сандерленд за неодноразове порушення тиші під час занять сексом, пише британська газета The Daily Telegraph.

Початок історії поклали численні скарги сусідів на 48-річну Керолайн Картрайт (Caroline Cartwright), яка вранці вельми бурхливо - і багато разів - виражала емоції під час інтимної близькості з чоловіком.

Тоді суд заборонив 48-річній британці "створювати надмірний шум" на всій території Англії протягом чотирьох років. Крім того, Картрайт було заборонено стукати, кричати або співати, а також слухати гучну музику в своєму будинку або поряд з ним.

Трапилося це ще 17 квітня, але після цього поліція зафіксувала, що жінка дуже голосно тричі порушувала заборону суду зі своїм чоловіком Стівом.

Керолайн Картрайт у суді погодилась назвати лише своє ім'я та адресу і заявила, що вона не винна.

ВІДЕО ДНЯ

Прохання адвоката відпустити його підзахисну під заставу не було задоволене з огляду на "неодноразове порушення повідомлення влади". Справу буде передано до суду міста Ньюкасл. А поки що, мінімум до 5 травня, сусіди Картрайт можуть спати спокійно.

[L]Цікаво, що це не перший такий випадок у Великобританії. У серпні 2008 року суд британського міста Брайтон розлучив наречених через надто гучне сексуальне життя.

Тоді суд заборонив Адаму Хінтону підходити навіть на 100 метрів до кварталу, де живе його наречена Керрі Норріс.

Сусіди пари скаржились, що вони всю ніч і до шостої години ранку чують голосні крики темпераментної британки і ритмічний стукіт ліжка об стінку дому.

Сама ж Норріс у суді заявила: "Просто я веду нормальне сексуальне життя".

Реклама:

Головне сьогодні