Американка народила близнюків від двох різних батьків. Фото

— 19 травня 2009, 18:09

З американкою Міа Вашингтон з міста Далласу, Техас трапилося майже неможливе - вона народила синів-близнюків з різницею у сім хвилин від двох різних чоловіків, пише The Daily Mail.

Це підтвердив тест ДНК, який жінка зробила, бо запідозрила неладне, оскільки малюки Джастін та Джордано, яким зараз вже 11-місяців, були несхожі.

Медки провівши аналіз підтвердили, що діти були зачаті від різних батьків.

"Коли вони відкрили конверт і повідомили мені новину, що ймовірність того, що Джеймс (цивільний чоловік Міа) є батьком Джастіна дорівнює нулю, моя щелепа ледь не відпала", - поділилася своїми враженнями матуся.

"Це було дивно думати, що двоє малюків могли вирости у моєму животі разом і народитися з різницею у сім хвилин, але мати різних батьків. Я ніколи не чула, щоб таке сталося десь ще у світі, і гадала що таке неможливо взагалі", - додала Міа.

Виявляється, жінка завагітніла одночасно від свого цивільного чоловіка Джеймса Харрісона та від коханця. Ім'я останнього не повідомляється.

Міа Вашингтон з чоловіком Джеймсом та синами-близнюками

Таке трапляється один раз на мільйон, коли в матері було понад одного статевого партнера під час овуляції, в результаті чого народжуються близнюки з різними ДНК.

Близнюки від різних батьків народжуються вкрай рідко, і в усьому світі відомо лише кілька таких випадків.

"Це дуже дивно, більшість людей не вірить, що так буває, але так дійсно трапляється", - каже Дженні Тібодо з лабораторії Clear Diagnostics DNA.

Наріз Міа та Джеймс ще не прийшли до тями після шокуючого відкриття. Однак пара не збирається приховувати від дітей, що в них різні татусі.

"Коли вони стануть настільки дорослими, щоб знати правду про своїх різних батьків, я розповім їм про це. Зараз вони дуже малі і нічого не знають, та й їм поки що не потрібно знати", - сказала Міа.

Мати з сином Джорданом, батьком якого є коханець жінки

До того ж мати запевнила, що якщо в майбутньому один з синів - Джастін, батьком якого є колишній коханець жінки, захоче зустрітися зі справжнім батьком, то він отримає таку можливість.

До речі, цивільний чоловік Міа Джеймс простив кохану та погодився виховувати обох хлопчиків як власних синів.

"Я кожен день радію, що перевірка ДНК не розбила нашу сім'ю. Джеймс гарна людина: він відмінний батько, і по-справжньому любить обох близнюків", - каже мати близнюків.

Наріз Міа запевняє, що "визнала свою помилку і прийняла відповідальність за неї".

"Я раджу іншим жінкам остерегтися заводити зв'язки на стороні. Спочатку гарно подумайте про наслідки", - каже вона.

Цивільний чоловік Міа Джеймс з біологічним сином Джорданом

Але на цьому історія не закінчується. Виявляється незабаром у хлопчиків-близнюків з'явиться братик або сестричка.

"П'ять місяців тому ми дізналися, що я знову вагітна, і наша нова дитина має народитися восени", - повідомила Міа.

І додала, що цього разу питання стосовно батьківства підніматися точно не буде.

Реклама:

Головне сьогодні