Пішла з життя російська співачка Людмила Зикіна

— 1 липня 2009, 13:55

25-го червня співачка Людмила Зикіна у важкому стані потрапила до реанімації. Лікарі до останнього вели боротьбу за її життя. Однак у середу 1-го липня серце артистки зупинилося.

"Людмили Георгіївни не стало годину тому. Вона померла у лікарні. Останнім часом у неї були проблеми з серцем", - повідомила "Комсомольській правді" директор "Дому Людмили Зикіної" Ксенія Рубцева.

Зовсім нещодавно, 10-го червня Людмила Зикіна відсвяткувала своє 80-річчя. Того ж дня президент Росії Дмитро Медвєдєв нагородив артистку орденом "За заслуги перед Вітчизною" I-го ступеню.

"Подаруйте мені зал. Такий, щоб там були й приміщення для репетицій, і зал для виступів", - просила тоді Зикіна.

Адже приміщення співачці було необхідне для того, щоб підтримувати талановиту молодь, якій ніде готуватися до виступів, бо оренда залів дуже дорога.

ВІДЕО ДНЯ

Відсвяткувати свій ювілей Зикіна хотіла разом з прихильниками. Тому й планувала розпочати гастрольний тур містами Росії, пишуть "Дни.ру".

"Коли говорять: Зикіна - велика співачка, я цього не розумію, я завжди просто намагалася працювати. І кидати виступи не збирають, я, як завжди, буду співати", - говорила співачка у свій день народження.

У репертуарі Людмили Зикіної було більше двох тисяч пісень, кожну з яких вона знала на пам'ять. Її хіти "Течет Волга", "Оренбургский пуховый платок" та багато інших із задоволенням співали громадяни колишнього СРСР.

Реклама:

Головне сьогодні