Пішла з життя російська співачка Людмила Зикіна

— 1 липня 2009, 13:55

25-го червня співачка Людмила Зикіна у важкому стані потрапила до реанімації. Лікарі до останнього вели боротьбу за її життя. Однак у середу 1-го липня серце артистки зупинилося.

"Людмили Георгіївни не стало годину тому. Вона померла у лікарні. Останнім часом у неї були проблеми з серцем", - повідомила "Комсомольській правді" директор "Дому Людмили Зикіної" Ксенія Рубцева.

Зовсім нещодавно, 10-го червня Людмила Зикіна відсвяткувала своє 80-річчя. Того ж дня президент Росії Дмитро Медвєдєв нагородив артистку орденом "За заслуги перед Вітчизною" I-го ступеню.

"Подаруйте мені зал. Такий, щоб там були й приміщення для репетицій, і зал для виступів", - просила тоді Зикіна.

Адже приміщення співачці було необхідне для того, щоб підтримувати талановиту молодь, якій ніде готуватися до виступів, бо оренда залів дуже дорога.

Відсвяткувати свій ювілей Зикіна хотіла разом з прихильниками. Тому й планувала розпочати гастрольний тур містами Росії, пишуть "Дни.ру".

"Коли говорять: Зикіна - велика співачка, я цього не розумію, я завжди просто намагалася працювати. І кидати виступи не збирають, я, як завжди, буду співати", - говорила співачка у свій день народження.

У репертуарі Людмили Зикіної було більше двох тисяч пісень, кожну з яких вона знала на пам'ять. Її хіти "Течет Волга", "Оренбургский пуховый платок" та багато інших із задоволенням співали громадяни колишнього СРСР.

Реклама:

Головне сьогодні