Тест

5-річна дівчинка з чорним поясом з карате. Відео

"Важко повірити, що їй лише 5 років. Її навики і концентрація просто дивовижні", - каже керівник Британської Фундації з карате Хуан Морено.

Варша тренувалась з дворічного віку. Тепер вона володіє смертельними прийомами з так званими "китайськими палками".

Щоб підтримувати себе у формі, дівчинка тренується по 2,5 години в день. На очах тисячі каратистів, вона отримала свій чорний пояс у травні цього року, повідомляє The Telegraph.

"Я була дуже щаслива, коли отримала мій пояс. Я дуже люблю карате. Інші діти гордяться мною, не думаю, що вони мене бояться", - сказала 5-річна індійська каратистка.

Її батько, яки теж практикує карате, зауважує, що донька дуже швидко вчилась у нього прийомам.

"Вона хоче стати лікарем, але водночас, вона хоче продовжувати практикувати карате", - розповів батько дівчинки Вісванатан Вінод.

"Варша завжди була досить тихою у серйозною дівчинкою і вона знає, чого хоче, я дуже нею горджусь", ­- сказала журналістам мати дівчинки.

Повідомляється, що представники книги рекордів Гіннеса вивчають подвиг 5-річної мешканки Індії з тим, щоб внести здобуття чорного поясу у такому ранньому віці світовим рекордом.

Дивовижні навички дівчини не пройшли повз творців комп'ютерних ігор. Автори серії гри про Лару Крофт створили комп'ютерну гру "Міні Ніндзі".

Фото і відео CNN