Усім громадянам Туреччини в документи внесуть електронні адреси

— 1 грудня 2009, 13:46

Влада Туреччини заявила, що забезпечить кожного громадянина країни персональною електронною скринькою розміром у 10 гігабайт, повідомляє ITP.

До того ж, отримана адреса буде вписуватися у свідоцтво про народження.

"Кожна дитина матиме адресу електронної пошти, написану у його свідоцтві про народження. Таким чином буде створено мобільну поштову мережу, яка використовуватиме персональні ID громадян, а іноземні мережі, такі як Yahoo, Gmail і Hotmail більше не будуть використовуватися", - пояснив представник організації, яка розробляла дану систему, що отримала назву Anapost.

Запровадження персональних електронних адрес є частиною більш широкого проекту, який передбачає розвиток власного інтернет-пошуковика Туреччини. Його планують запустити вже наступного року.

[L]"Гадаю, що наша пошукова система буде користуватися популярністю в тюркомовних і мусульманських країнах. І я впевнений, що ці країни будуть довіряти нашій пошуковій системі", - додав представник компанії.

Нагадаємо, у вересні поточного року було запущено персональний ісламські пошукових ImHalal. Таким чином ісламська вдала вирішила допомогти мусульманам уникати потрапляння на сайти, зміст яких суперечить шаріатові.

Реклама:

Головне сьогодні