Сьюзан Бойл залишилася без номінації на Brit Awards

— 19 січня 2010, 17:14

У понеділок ввечері в Лондоні було оприлюднено список номінантів на здобуття головної музичною премії країни Brit Awards-2010, передає ВВС.

Однак критиків дещо здивувало, що до номінантів так і не потрапили найвідоміша домогосподарка Сьюзан Бойл, темношкіра співачка Бейонсе та популярні гурти "Arctic Monkeys" і "U2".

А от головними фаворитами премії вважаються епатажна співачка Lady GaGa, артистки Лілі Аллен та Піксі Лотт та гурти "Florence + The Machine" і "JLS". Усі вони змагаються одразу у трьох номінаціях.

Є всі шанси стати кращим британським виконавцем у Роббі Вільямса. Щоправда, співак вже точно отримає премію Brit Awards-2010 за видатний вклад у музику.

За звання найкращої співачки окрім інших змагається й Леона Льюіс. Стати найкращим гуртом Великобританії спробує гурт "Muse".

[L]А от за звання кращого міжнародного виконавця окрім інших змагаються Брюс Спрінгстін, Емінем та репер Jay-Z. Кращою міжнародною артисткою може стати Lady GaGa, Нора Джонс, Ladyhawke, Ріанна або ж Шакіра.

Окрім цього на честь 30-річчя премії додано ще дві номінації: Кращий виступ на Brit Awards за останні 30 років, та Кращий британській альбом за останні 30 років.

Церемонія нагородження цьогорічної премії призначена на 16 лютого в лондонській Earls Court Arena.

Реклама:

Головне сьогодні