Шанси людини знайти свою половинку становлять лише 1:285 000

— 12 лютого 2010, 16:19

Свою наукову працю вчений назвав "Чому в мене немає подружки?", пише видання The Daily Telegraph.

Бейкус вирахував, що з 30 мільйонів жінок, що мешкають в Англії, лише 26 могли б стати для нього ідеальними супутницями життя. "Адже йдеться не лише про зовнішню привабливість, а й про привабливість саме для мене", - запевняє вчений.

Математичні розрахунки Бейкуса дуже серйозні. Вони базуються на рівнянні астрофізика Френка Дрейка, за яким той свого часу вирахував приблизну кількість високорозвинених цивілізацій у нашій Галактиці.

Після того, як студенти Бейкуса розмістили його тезу в інтернеті, до поштової скриньки вченого посипалися листи зі всього світу. Йому писали дівчата із пропозиціями стати його подружкою, чоловіки із порадами, як маніпулювати жінкою та наблизити її до свого ідеалу.

"Одна бразилійка побажала вийти за мене заміж, а продюсер запропонував створити на основі моєї тези телевізійне шоу", - розповідає Бейкус.

На День Валентина вчений поки що не збирається нікому дарувати троянди та листівки. Але, як він розповів виданню, свою ідеальну дівчину, яка "відповідає усім вимогам, які він виклав на папері", йому таки вдалося знайти.

Реклама:

Головне сьогодні