Тест

Жінка дізналася про вагітність за три години до пологів

21-річна жителька Британії Белінда Вейт дізналася, що стане матір'ю за три години до пологів, повідомляє The Daily Mail.

Протягом 9 місяців вагітності дівчину лікували від синдрому роздратованого кишечнику, подагри та алергічної реакції, навіть не підозрюючи, що пацієнтка чекає дитину.

За час вагітності британка встигла кілька разів покататися на американських гірках та навіть потрапити під колеса автомобіля.

Ще у 2009-му році Белінда Вейт звернулася до лікарів зі скаргами на дискомфорт у животі. Медики провели обстеження і поставили діагноз: синдром роздратованого кишечнику.

Щоправда тривалий курс лікування та відвідування спеціалістів не покращували стан дівчини. У грудні ж британка знову опинилася в лікарні вже з набряками кистей та стоп.

Але й тоді медики не побачили вагітність Мелінди. Натомість спеціалісти вирішили, що набряки є проявом подагри чи алергічної реакції.

Вже 6-го лютого цього року Вейт було госпіталізовано з різкими болями у животі. Цього ж разу медики і повідомили дівчині, що вона вагітна. Щоправда, їй сказали, що строк вагітності десь три місяці і відпустили додому, порадивши згодом звернутися до спеціаліста.

Та вже за три години після цього Белінда народила дівчинку, вага якої склала більше 4 кілограмів.

"Я не можу повірити, що була вагітна весь цей час. Адже думала, що лікарі помітили б це. Я відчувала, що щось ворушиться всередині мене. Але я ніколи не думала, що вагітна", - зізналася журналістам британка.