Тест

Помер найменший у світі чоловік. Йому було лише 21. Фото, Відео

Два тижні тому він потрапив до лікарні зі скаргами на болі в грудях. Смерть настала ще в суботу, проте відомо про неї стало лише в понеділок ввечері, повідомляє ВВС.

Хе народився в 1988 році в Китаї з так званою "вродженою карликовістю", офіційно звання найменшої людини йому було присвоєно в 2008 році.

У порівнянні з іншими людьми Хе виглядав зовсім маленьким. Фото з особистої сторінки у Facebook
У редакції Книги рекордів Гіннесcа відзначили, що Хе Пінпін "зробив величезний вплив на весь світ".

"Коли я побачив його вперше, я одразу зрозумів, що він абсолютно особливий, - сказав головний редактор книги Крейг Гленді. - У нього була така усмішка і такий пустотливий характер, що ним не можна було не зачарувати".

До Італії Пінпін приїхав для участі у зйомках телепрограми "Шоу рекордів". Організатори встигли відзняти два епізоди, коли Пінпін поскаржився на погане самопочуття.

"Він почав себе погано почувати і ми вирішили відправити його до лікарні. Його привезли туди два тижні тому, і там він здавав всі можливі тести та аналізи; оскільки він дуже незвичайна людина, йому довелося пройти всі. Через три дні його перевели в палату інтенсивної терапії ", - розповів представник телестудії Europroduzione.

Він також повідомив, що Пінпін помер вдень в суботу і, на прохання рідних, його тіло буде перевезено в Китай для поховання.