Найвища 16-річна дівчинка у світі має зріст понад два метри

— 27 квітня 2010, 11:25

Дівчина важить 95 кілограмів та носить взуття 46 розміру, пише "The Telegraph". Для родини Андерсонів, яка походить з Ямайки, високий зріст - не дивина. Старша сестра Марведін Кімберлі, яка кличе її "малятко велетень", має 1 метр 92 сантиметри зросту.

Марведін навчається в одній зі шкіл Нью-Джерсі та грає у баскетбольній команді, наводячи страх на суперниць. Дівчинка на 12 сантиметрів вища за свого кумира Майкла Джордана.

[L]

Вчитель Марведін Джей Джей Кено згадує, що під час її першої зустрічі з командою решта дівчат та й він сам були ошелешені її зростом. Але тепер вона просто незамінний гравець.

"Вона стане зіркою у світі жіночого баскетболу, навіть попри те, що вона нещодавно прийшла у баскетбол з сетболу, ми сподіваємось, на неї чекає велике майбутнє", - запевняє він.

"Люди приязні до мене через мій зріст та мої особисті якості. Якби я була високою нікчемою, гадаю, я мала б проблеми", - упевнена Марведін.

"Найбільшою грубістю, яку колись казали про мій зріст, було те, що я ніколи не зможу знайти собі чоловіка", - каже дівчина.

Донедавна найвищою дівчиною в світі була 18-річна Малі Даунджі з Тайланду, зріст якої дорівнює 2 метри 8 сантиметрів.

Реклама:

Головне сьогодні