Помер актор та режисер Денніс Хоппер

— 31 травня 2010, 08:52

Деніс Хоппер помер у суботу у своєму будинку в каліфорнійському містечку Венеція, повідомляє The Associated Press.

Поруч з Хоппером до останнього були його рідні та близькі.

У жовтні 2009-го року акторові діагностували рак простати. Одразу після цієї страшної звістки Хоппер відмінив усі заплановані поїздки й почав боротьбу за своє життя.

Тоді менеджер режисера повідомив, що Хоппер проходитиме лікування за спеціальною програмою в Університеті Південної Каліфорнії.

Востаннє 74-річний актор з'явився на публіці у березні, коли на голлівудській Алеї слави встановлювали його іменну зірку, повідомляє ВВС.

На рахунку Денніса Хоппера велика кількість ролей в кіно. Зокрема, актора можна побачити у наступних картинах: "Елегія", "Хранитель", "Водний світ", "Швидкість", "Апокаліпсис сьогодні" та багато інших.

У картині "Безтурботний їздець", яка вийшла на екрани в 1969-му році, Хоппер був автором сценарію і виконавцем однієї з головних ролей на пару з Пітером Фондою. Обидва були номіновані на "Оскар" в категорії за кращий сценарій.

Багатообіцяючій кар'єрі актора перешкодив нестійкий характер. Дуже скоро Хоппер здобув репутацію людини з важкою вдачею і пристрастю до алкоголю і наркотиків.

Він був одружений п'ять разів, його останній шлюб з Вікторією Даффі закінчився в 2010-му році скандальним розлученням: дружина звинуватила його сім'ю в спробі ізолювати її від чоловіка.

У квітні рішенням судді Даффі і її дочці від Хоппера було дозволено залишитися в сімейному домі.

Саме під час судових слухань стало відомо, що актор хворий на рак простати в серйозній стадії.

Реклама:

Головне сьогодні