Coral Travel знову нагороджений «Вибором року №1»

— 14 червня 2010, 15:52

Компанія Coral Travel Україна завоювала високе звання "Туроператор року" в Міжнародному конкурсі "Вибір року" другий рік поспіль.

2 грудня 2017 року одному з розкішних залів елітного Regent Hill в Києві, де проходила вже XVII церемонія нагородження переможців конкурсу "Вибір року", директору Coral Travel Україна Тетяні Прокопенко вручили медаль переможця.

Абсолютна більшість учасників маркетингового дослідження, яке проводила міжнародна компанія Kantar TNS, включаючи опитування різних категорій споживачів і експертів, віддали свої голоси на користь туроператора Coral Travel.

Coral Travel є найбільшим туроператором, відправляючи клієнтів в 28 країн світу, також в Україні, пропонує 4900 готелів по 47 різним напрямам. Крім "пакетних" турів в портфелі компанії - продаж авіаквитків, бронювання готелів і трансферів по всьому світу. Компанія постійно приділяє увагу питанням підготовки і навчання персоналу.

"Мета Coral Travel - бути зразком рівня сервісу в Україні та відповідати високим стандартам якості і надійності міжнародного холдингу OTI, до складу якого входить туроператор. Можна з упевненістю сказати, що поставлена ​​мета досягнута - українці знову назвали Coral Travel кращим туроператором року ", - зазначила директор Тетяна Прокопенко.

Компанія має саму велику роздрібну "Мережа турагентств Coral Travel" і "Мережа турагентств Coral Elite Sеrvice". В даний час вона представлена ​​в 80 містах України і об'єднує 290 офісів.

У сезоні літо 2017 туроператор розробив і впровадив нову концепцію відпочинку для сімей з дітьми Coral Family, що дозволило досягти особливого успіху в продажу турів до Туреччини. Концепція враховує всі сторони організації гарного відпочинку. Були відібрані кращі сімейні готелі, створені фірмові програми дитячого відпочинку Sun Family Club, введені унікальні послуги Мама-сервіс, страховка від невиїзду, пільгові умови оплати. Взимку цього року в список країн, які працюють за концепцією Coral Family, додані Єгипет, ОАЕ, Таїланд.

Реклама:

Головне сьогодні