Розлученій парі присудили звести стіну посеред будинку

— 6 липня 2010, 15:46

Під час більшості розлучень спільне помешкання продається, а колишні чоловік та дружина роз'їжджаються.

Втім, жоден з подружжя Голд, після 21 року шлюбу, не побажав полишити "поле битви", змусивши суддю вдатися до незвичного рішення, повідомляє The Daily Mail.

Суддя Ерік Прас звелів побудувати "стіну розлучення" просто посеред будинку. Щоправда, не було конкретизовано, з якого матеріалу має бути зроблена стіна - з цегли та цементу, або ж достатньо буде цупкого картону.

На те, аби вирішити, де саме проходитиме стіна, Пінчс та Некама Голд одержали лише два тижні, інакше "кордон" буде визначений судом.

Також потребує вирішення непросте питання, як розділити такі важливі об'єкти як сходи, туалет, ванну та кухню.

Цьому рішенню передували тривалі судові баталії між Голдами, сповнені звинувачень з обох боків.

Пані Голд докоряла чоловікові тим, що він кривдить словами її та їхніх п'ятьох дітей. Жінка наполягала, аби Пінчс забирався з дому, проте чоловік із цим аж ніяк не погоджувався.

Також Некама закидала колишньому, буцімто той задуває свічки, які вона запалює для Шаббата, дня відпочинку в ортодоксальних євреїв.

У свою чергу, пан Голд скаржився, що дружина ховає його ліки, а також виганяє зі спальні, й тому він змушений спати у вітальні.

"Вони прожили вже два роки так, ніби між ними була стіна. Це просто допоможе цілком уникати одне одного", - сказав представник пана Голда.

Реклама:

Головне сьогодні