Кожна друга жінка займається сексом в одязі – вчені

— 15 липня 2010, 12:01

Згідно з останніми дослідженнями, 48% опитаних дам прагнуть під час сексу не роздягатися повністю, залишаючи на собі бодай один з елементів одягу, пише The Telegraph.

Причому, у 54% з них це бажання пов'язане з потребою в безпеці і невпевненістю в собі. Крім того, основна маса дівчат заявили, що їм хотілося б не знімати бюстгальтер, в черговий раз продемонструвавши цим стурбованість своїми грудьми.

Однак чоловіки не надто підтримують прагнення жінок кохатися в одязі. Лише 36% представників сильної статі подобається, коли на партнерці під час сексу залишається хоча б один предмет одягу. Більшість же чоловіків воліють, щоб жінка була повністю голою.

Також, 61% жінок підтвердили, що вважають за краще секс з вимкненим світлом, тоді як серед чоловіків за кохання у темряві виступило лише 37%.

"Це дослідження показало, наскільки навіть часткове наявність одягу робить жінку більш впевненою у власному тілі. Більшість жінок стверджують, що відчувають себе сексуальніше одягненими: навіть якщо самооцінка такої дівчини досить низька, одяг може її істотно поліпшити", - відзначив директор з маркетингу сайту про моду MyCelebrityFashion Енді Барр.

Реклама:

Головне сьогодні