Ромео та Джульєтта: 20-річна британка покінчила з собою після загибелі коханого

— 20 серпня 2010, 10:12

Того трагічного дня пара перелізла огорожу з колючого дроту та перебралася через напівзруйновані мури, аби дістатися до покинутої залізничної лінії, де вони хотіли намалювати свої графіті.

22-річний Стівен Лонгстефф втратив рівновагу та впав, одержавши тяжкі травми голови. Юнака доправили до лікарні, де йому було зроблено операцію, однак наступного дня він помер, повідомляє The Daily Mail.

Наступного дня його вбиту горем дівчину знайшли повішеною у парку. За два дні вона померла у лікарні внаслідок відмови внутрішніх органів.

Під час розгляду в суді справи про самогубство МакОлі було згадано той факт, що до знайомства із Лонгстеффом дівчина вже раз намагалася вкоротити собі віку й він, як вона вважала, "врятував їй життя".

"Той, кого не зворушить те, що написала (у передсмертній записці) Меган, мусить мати кам'яне серце", - зазначив коронер Адре Ребелло.

"Не сердьтеся, просто будьте сильними. Я в кращому місці, з чоловіком, якого кохаю. Я не була такою щасливою, доки не зустріла Стівена. Він зробив мене щасливою і дав мені кохання", - написала дівчина.

"Мамо й тату, я дуже вас люблю. Не дайте мені дивитися вниз та бачити вам сумними. Я така щаслива, що піду разом із ним. Ми будемо разом і це єдине, що має значення", - додала вона.

Назвавши загибель Стівена та Меган втратою, що "має нищівні наслідки не лише для близьких родичів, а й для всього суспільства", Ребелло закликав інших майстрів графіті не нехтувати правилами безпеки, інакше життя двох молодих людей виявляться втраченими марно.

З того, що йому доводилося бачити в суді, ця трагедії, на думку коронера, є найбільш наближеною до історії Пірама та Фісби або Ромео та Джульєтти.

"У своєму горі не критикуйте їх за рішення, які вони прийняли. Не засуджуйте їх, а прославляйте", - закликав він.

Реклама:

Головне сьогодні