Ще один український туроператор припинив свою роботу

— 10 вересня 2010, 11:54

Ще один український туроператор знаходиться на межі банкрутства.

Це вже відчули на собі українські туристи, яких виселяють з готелів Хорватії і Чорногорії, пише газета "Сегодня".

9-го вересня компанія Zeta, що здійснює тури до Хорватії, Чорногорії і Словенії, розіслала своїм партнерам факси, в яких сповіщає про тимчасове припинення роботи "з об'єктивних причин".

"Чартерні програми на вильоти з Києва в Спліт, Пулу і Тіват (Хорватія і Чорногорія), починаючи з 11 вересня 2010 року, скасовані. Повернення грошових коштів і претензій приймаються в установленому законом порядку", - повідомляється у факсі.

Телефони компанії у четвер не відповідали. Директор туркомпанії "Всесвіт Тур" Ганна Жовта розповіла, що цього року Zeta відмовилася від компанії-приймаючої сторони і вирішила напряму співпрацювати з готелями.

[L]"А так потрібно заздалегідь брати блоки місць у літаках, готелях. Але сезон був слабенький, вони, мабуть, не добрали клієнтів. Через борги готелі перестали виселяти їх туристів", - сказала вона.

"У Zeta зрозуміли, що не зможуть погасити борги і зняли рейси, хоча вони були проплачені туристами. У туристичних колах говорять, що Zeta скоро оголосить себе банкрутом", - резюмувала Жовта.

В схожій ситуації в липні виявилися близько 300 туристів прогорілого оператора Karya Tour. Вони до цих пір чекають компенсацій.

Реклама:

Головне сьогодні