Жінкам до вподоби неголені чоловіки – дослідники

— 28 жовтня 2010, 14:39

Лише кожна третя респондентка зазначила, що надає перевагу чисто поголеним чоловікам. 14% взагалі не надають цьому моменту великого значення. Таку відповідь дали більше половини жінок, опитаних сайтом Mycelebrityfashion.co.uk.

76% серед любительок неголених представників сильної статі зазначили, що такий чоловік виглядає мужнішим, отже й привабливішим. Дві третини жінок надають перевагу суцільній щетині, а 12% полюбляють неголені підборіддя.

[L]

19% респонденток вважають, що чоловіка прикрашають вусики, а 6% у захваті від бороданів, пише The Daily Mail.

Вебсайт, який загалом опитав майже 2 тисячі жінок віком від 18 років, також поцікавився думкою респонденток щодо волосся на чоловічому тілі.

Виявилося, що рослинність на спині та грудях чоловіків подобається 51% жінок. Дві п'ятих пояснили свої вподобання тим, що інакше тіло хлопця здається їм "надто жіночним".

"Імовірно, це можна пояснити, якщо, в першу чергу, звернутися до інстинктів. Чоловіки із більшою кількістю тестостерону мали більше шансів на успіх як мисливці/збирачі, але, як результат, були дещо волохаті", - розповідає директор з маркетингу вебсайту Енді Барр.

Дві третини опитаних жінок зазначили, що їм доводилося зустрічатися з чоловіками, які самі були не в захваті від волосся на своєму тілі.

На щастя для "волохатих хлопців", такі знаменитості як Девід Бекхем та Джонні Депп в останні роки запровадили певну моду на рослинність на обличчі, зазначає Барр.

Реклама:

Головне сьогодні