У 40 років любовне життя лише починається - дослідники

— 5 жовтня 2010, 06:40

Прислів'я про те, що у 40 років життя лише починається, вкотре підтвердило опитування, проведене журналом Top Sante серед 2 тисяч жінок, пише The Daily Mail.

40-річні дами менше соромляться свого тіла й вільніше почуваються в ліжку. 80% опитаних зазначили, що стали більш розкутими, ніж були у свої 20 років, а 60% констатували, що нині почуваються більш упевнено.

Якщо 30% тридцятирічних жінок час від часу лише прикидаються задоволеними в ліжку, то серед 40-річних до таких хитрощів доводиться вдаватися лише 7%.

[L]

Експерти вважають, що саме в цьому віці жінки досягають піку своєї "сексуальної упевненості" - знають, чого хочуть й не соромляться попросити про це партнера.

68% сорокарічних жінок точно знають, яка саме сексуальна техніка дає їм найбільшу втіху, а 58% вважають, що стали більш досвідченими й завдяки цьому мають найкращий секс.

40-річним жінкам менше потрібно турбуватися про роботу та дітей, тож вони мають змогу повністю розслабитися в ліжку.

90% респонденток зазначили, що для довготривалих стосунків велике значення має вірність партнерів. Найкращий секс саме із власним чоловіком мали 58% дружин. І лише 5% "невірних" зізналися, що мали його "на стороні".

Разом з цим, більше чверті опитаних одружених жінок розповіли, що мали коханців, на відміну від лише 18% одружених чоловіків, що зізналися у "походах наліво".

"Справжня сексуальна пригода починається тоді, коли діти стають старшими або їдуть з дому, а жінки відчувають упевненість у власному тілі та мають досвід, аби насолоджуватися сексом більше, ніж раніше", - розповів видавець журналу Нікола Давн.

"Наше опитування чітко доводить, що одружені жінки у 40 років мають найкраще сексуальне життя", - зазначив він.

Реклама:

Головне сьогодні