Помер популярний комедійний актор Леслі Нільсен

— 29 листопада 2010, 10:40

За словами агента актора Джона Келлі, Нільсен помер у лікарні, що розташована неподалік від його будинку в місті Форт-Лодердейл, штат Флорида, де актор проходив лікування від запалення легень.

Канадець за походженням, Нільсен приїхав підкорювати Голлівуд у середині 1950-х років, будучи вже відомим драматичним актором у Нью-Йорку, де він грав у популярних телесеріалах, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Його високий зріст, виразне обличчя та багата міміка відразу зробили Нільсена одним із найзатребуваніших голлівудських акторів, однак спочатку йому діставалися переважно незначні ролі.

Кінематографічна кар'єра актора почалася із серйозних драматичних ролей, хоча його колеги по знімальному майданчику завжди відзначали, що за кадром Нільсен був великим жартівником.

Його справжнє акторське амплуа було розкрито після виходу в 1980 році на екрани фільму "Аероплан!", що став хітом міжнародного кінопрокату. З того часу Нільсен зіграв більш ніж у трьох десятках фільмів.

Актор продовжував активно зніматися, незважаючи на похилий вік. Останній фільм за його участі, "Дуже страшне кіно - 5", повинен вийти у прокат у 2011 році.

Реклама:

Головне сьогодні