Закохана пара одружилася 85 разів за півроку

— 29 листопада 2010, 17:38

Закохана пара одружилася 85 разів за півроку і потрапила до Книги рекордів Гіннесса. За шість місяців Марк і Деніз Даффілд-Томас побували в кількох екзотичних країнах, де проводили свої весільні церемонії.

Марк і Деніз отримали можливість встановити рекорд, коли їх найняла на роботу компанія, що займається організацією весільних подорожей. Молодих людей вибрали з 30 тисяч претендентів і призначили їх "весільними тестерами".

Основні обов'язки Даффілд-Томасів, які вперше одружилися в 2008 році, полягали в тому, щоб їздити по світу, одружитися в різних місцях, а потім надавати роботодавцям звіт про церемонії.

На цю роботу парі було виділено півроку. До виконання своїх обов'язків закохані приступили у Нью-Йорку в травні 2010 року.

За словами закоханих, найромантичнішим весіллям для них стала церемонія на курорті в Занзібарі, а найнезвичнішим - одруження в Ірландії, де їм довелося укладати шлюб в кімнаті, температура в якій сягала -43 градуса за Цельсієм.

"Ми змогли витримати лише три хвилини. Цілувалися ми в спеціальних захисних масках - інакше б ми прилипли один до одного", - розповіла Деніз.

Крім США, Ірландії та Занзібару Марк і Деніз відвідали Австралію, Таїланд, Маврикій, Індонезію, Йорданію та інші країни. Тепер, коли робота пари як "весільних тестерів" завершилася, вони мають намір повернутися до своїх звичайних професій.

За матеріалами ТСН з посиланням на The Daily Mirror

Реклама:

Головне сьогодні