Жертва акули: "Я відбивався правою рукою, поки акула жувала ліву"

— 10 грудня 2010, 12:59

Капітан другого рангу у відставці з Санкт-Петербурга Євген Трішкін повернувся з відпочинку в Єгипті, де на нього напала акула.

Чоловік, який зміг відбитися від хижака на все життя залишиться інвалідом - йому ампутували, покусану акулою, руку, пише Life News.

За словами Трішкіна, напад стався на третій день його перебування в Єгипті.

"Я відплив метрів на 20. Акулу я побачив пізно, коли вона вже атакувала, мені довелося боротися з цією тварюкою правою рукою, поки вона жувала ліву", - згадав чоловік.

"Я кілька разів ударив її по носу, і вона на якийсь момент розтулила щелепи, але встигла пошкодити і другу руку", - додав постраждалий.

Рятувальники, що знаходилися на березі, підпливли і витягли відставного морського офіцера з води. До того часу Євген Трішкін втратив дуже багато крові.

[L]"Мене оперували два лікарі. Ліву руку ампутували вище ліктя, вона вже відновленню не підлягає, права кисть теж серйозно постраждала, я бачив її на перев'язці, вона зашита і перешита - страшна картина. Мені зшивали сухожилля і судини. Тепер мені доведеться вчитися все заново робити, будемо сподіватися, що всі функції відновляться, - зауважив Євген.

Коли росіянин відлітав з Каїра всі пляжі Єгипту ще були закриті. Але чоловік впевнений, що уряд не потерпить такого збитку і незабаром кривавий атракціон знову запрацює.

"Якби на пляжі були встановлені попереджувальні знаки, були таблички з інформацією! Але ніхто й словом не обмовився. А адже напади були і раніше, але на це очі закривали", - додав він.

Нагадаємо, за останні дні в Єгипті акули напали на кількох туристів. Серед них - українка. Однак з постраждали - пенсіонерка з Німеччини - померла від отриманих травм.

Реклама:

Головне сьогодні