У Сімферополі здійснив аварійну посадку російський літак

— 20 жовтня 2011, 11:54

У середу ввечері на борту, що летів рейсом Хургада - Санкт-Петербург, виникли технічні неполадки, і командир літака прийняв рішення аварійно сідати в Сімферополі.

Помічник начальника ГУ МНС України в Криму Володимир Іванов повідомив, що, за попередніми даними, у літака виникли проблеми з енергопостачанням, у результаті чого пілот запросив екстрену посадку в аеропорту Сімферополя.

Про це пише ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на портал Авіація Україна.

Пасажири літака чекали в аеропорту Сімферополя два літаки Аеробус А-319, які авіакомпанія "Росія" відправила для їх вивезення.

Наразі всі пасажири "Боїнга-767", який напередодні здійснив аварійну посадку в Сімферополі, прибули до Петербурга. Про це повідомив перевізник, якому належить літак. Людей перевезли двома аеробусами А-320, пишуть Вести.

З'ясувалося, що у літака, що здійснював рейс з Хургади в Петербург, сталася відмова правого генератора. МНС Криму підтвердило, що у "Боїнга-767" виникли проблеми з енергопостачанням, тому командир екіпажу попросив екстрену посадку на шляху прямування - в аеропорту Сімферополя.

До льотного поля прибули сім машин рятувальної служби МНС України, а також бригади медичної допомоги служби медицини катастроф. Проте їх допомога не знадобилася, лайнер благополучно приземлився і ніхто не постраждав.

Реклама:

Головне сьогодні