Готель Боїнг чи готель-труна: найцікавіші готелі Європи

Бажаєте переночувати в готичному храмі в Англії або в гігантському кишковику в Бельгії? А може мрієте про ніч в капсулі збереження на нафтовій платформі в Нідерландах?

У Європі є десятки готелів, які вражають уяву і перевершують всі очікування своєю архітектурою. Втомлені від звичної розкоші європейських готелів туристи знайдуть для себе масу нових місць для відпочинку, пише Euromag.ru.

Однак незвичайні готелі вражають не лише своїм виглядом, а й вартістю. Деякі номери, виконані в абсолютно унікальному стилі, коштують всього 10 євро за ніч. Найдорожчі номери можуть коштувати і 1000 євро..

Так, сон в чудовому іглу в Швейцарії обійдеться в 340 євро. Королівський номер в замку XIX століття між Порту і Лісабоном - 875 євро. Деякі готелі приймають клієнтів тільки навесні і влітку. Інші - виключно взимку.

Готель-Boeing 747 (Швеція)

Колишній Boeing-747, стилізований під готель Jumbo Stay, розташувався в ангарі аеропорту Stockholm-Arlanda. Кабіна пілота і хвіст літака були перероблені в розкішні номери. Номер в кабіні пілота коштуватиме 365 євро на двох. Номери-кабінки в салоні - від 40 євро на людину.

Готель-трамвай (Нідерланди)

Номерами цього готелю є колишні трамваї, які колись циркулювали у Німеччині та Амстердамі. В одному з вагонів встановлено джакузі у формі сомбреро. Власники готелю ночують у колишньому лондонському автобусі, який врізався в їх будинок. Ніч у такому готелі коштуватиме 60 євро на людину.

Готель у голубнику абатства (Франція)

Двоспальне ліжко розташоване в колишньому голубнику Цистерціанського абатства, заснованого в 1113-ому році. На балках стін залишилися ніші, де гніздилися птахи. Історична будівля оточена чудовим парком. Доба на двох коштуватиме 77 євро, на чотирьох - 119 євро.

Готель у колишній фабриці з виробництва сидру (Франція, Репантіньї (департамент Кальвадос)

Володіння XIX-го століття зі своїм фахверковим домом, своєю сироварнею і винними складами перетворилася на готель. Навіть колишні бочки з-під сидру служать номерами, доба в яких коштуватиме 90 євро на двох. Сніданок включений у вартість.

Готель-острів (Франція, о. Луе)

Розташований на острові Луе маяк був побудований в 1860 році. Зараз він відкритий для відвідувачів. Туристи зі спальними мішками можуть провести ніч біля підніжжя маяка в будиночку сторожа. 188 євро коштуватиме ніч для групи з 10-ти осіб або ж 18, 80 євро з однієї людини.

Покинуте село (Франція)

Покинуте село в містечку Аллера (Верхня Луара) було повністю стилізоване під старовину. Готель Les Deux Abbesses розташовується в замку XII століття і в довколишніх будинках. Напівпансіон на двох - від 210 євро.

Готель-цирк (Іспанія)

Мандрівний цирк Raluy прийме гостей на ніч у свій вагончик. Туристи можуть зануритися в атмосферу феєричного традиційного іспанського цирку, пліч-о-пліч з еквілібристами, клоунами і метальниками ножів. 200 євро на двох, 50 євро - кожне додаткове спальне місце.

Готель в колишній в'язниці (Швейцарія)

В'язниця XIX століття в самому серці Люцерна була перероблена в готель в 1999 році. На вибір - кушетка в тюремній камері, в камері найнебезпечнішого злочинця, а також в кабінеті начальника в'язниці. Вартість - 57 євро на людину, 83 євро на двох.

Готель з трунами (Німеччина)

Два ліжка, виконані у формі труни в імпровізованій тюремній камері з дзеркальними стінами для створення ефекту калейдоскопа. Всього 31 незвичайний номер в берлінському готелі вартістю від 69 євро до 190 євро за ніч.

Готель-акваріум (Швеція)

Підводний готель Utter Inn посеред озера Малар (50 км від Стокгольма) занурюється на 3 метри в воду, як величезний акваріум. До готелю доставляє катер-таксі. Провести ніч під поглядами найрізноманітніших риб коштуватиме 165 євро (двомісний номер, напівпансіон).

Готель-шахта (Швеція)

Готель Sala Silvergruva розташувався в колишній шахті, що знаходиться на глибині 155 метрів під землю в 120 км від Стокгольма. Туристам пропонують пройти підземними ходами, гротами, помилуватися підземними озерами. Температура в шахті не перевищує 2 ° C, номери опалюються до 18 ° C. Вартість номера – 410 євро, напівпансіон.

Фото з Euromag.ru, visoterra.com, euromag.ru, travellerspoint.com, salasilvergruva.se, hellotravel.com.

Реклама:

Головне сьогодні