Подорож по-дитячому: цікаві тематичні номери в готелях світу

Тим, хто подорожує з дітьми, або ж сам у глибині душі ще не зовсім виріс, сподобається добірка тематичних готельних номерів – лялькових, мультяшних та пригодницьких.

Свій Топ-8 представляє CNN.

The Pirates Lego Suite, "Леголенд", Данія

Не одне покоління дітлахів полюбляє будувати з цих різнокольорових пластикових цеглиночок. Тематичний готель, розташований на території "Леголенду", пропонує відповідні конкурси та ігри, а коли малі гості повтомлюються, їх можна порозкладати спати в "конструкторних" кімнатах.

Barbie Suite, Grand Hotel Savoia, Італія

Чимало малих дівчаток полюбляють вбиратися в рожеве, чіпляти на голови тіари та бавитися ляльками. Готель, розташований на лижному курорті Кортіна д’Ампреццо, об’єднав зусилля з компанією Mattel, щоби створити номер для фанаток Барбі.

Перших гостей від буде готовий прийняти в вересні. Рожева лялькова кімнатка з’єднана зі звичайним номером для дорослих.

The Treehouse Suite, Adventure Suites, Нью-Гемпшир, Сполучені Штати

Цей американський готель має номери й для дорослих розваг, із джакузі на двох у формі сердечка, номер-печеру зі сталактитами та номер-кінотеатр із величезним екраном на стіні.

Для діточок пропонується номер – будиночок на дереві, де можна влаштовувати пікніки, лазити досхочу, гратися та дивитися телевізор.

The Hello Kitty Suite, Grand Hi-Lai Hotel, Тайвань

Схоже, тайванці й самі нерівно дихають до кицюні Кітті, хоча й запевняють, що ці номери користуються попитом в іноземців. Серед послуг готелю навіть є 1-годинне катання в "кітті-мобільчику". Дорослих гостей частують "котячим" лікером та шоколадом.

До слова, місцева авіакомпанія Eva Air намалювала Hello Kitty на трьох своїх літаках.

African Adventure Suites, Chessington World of Adventures, Англія

Відвідувачі цього тематичного парку продовжують споглядати різноманітних тварин навіть опинившись у номерах – вони намальовані на стінах та меблях.

SpongeBob SquarePants Suite, Nickelodeon Suites Resort, Флорида, Сполучені Штати

Ця мережа готелів із гордістю заявляє – щороку тут витрачають на дорогих гостей по 560 тисяч літрів зеленого слизу. Окрім мокрих розваг у у стилі Губки Боба, в водних парках та басейнах, відвідувачам пропонують 777 готельних номерів, де дітлахи також зустрінуть намальованих улюблених персонажів.

The Safari Suite, Safari West, Каліфорнія, Сполучені Штати

У паркові Safari West, за 120 кілометрів від Сан-Франциско, мешкають 700 екзотичних та рідкісних африканських тварин та птахів. Гостей сафарі-парку селять у справжньому наметовому містечку, причому намети справді привезені з Африки.

The Wild Wild West Suite, Індіана, Сполучені Штати

У цьому готелі, за бажанням, можна відчути себе печерною людиною, Попелюшкою, прибульцем, автогонщиком, Робін Гудом, єгипетським фараоном, астронавтом та Джеймсом Бондом – залежно, від того, який номер обрати – з печерою, космічним кораблем, рожевим, рожевого Cadillac, венеційською гондолою та багатьма іншими чудасіями.

Номер "Дикий-дикий Захід" умебльований ліжком-возиком, на якому маленький пожилець має шанс побачити сон про безкраї прерії, індіанців та ковбоїв.

Фото з Flickr (minicruises, thomaspix), з сайтів grandhotelsavoiacortina.com, adventuresuites.com, grand-hilai.com.tw, chessington.com, flickriver.com, greenwoodfantasuite.com.

Реклама:

Головне сьогодні