У Новій Зеландії відкрилося міністерство крутості

— 19 червня 2012, 14:08

Незвичайна некомерційна організація з настільки гучною назвою поки буде функціонувати лише в новозеландському місті Крайстчерчі, сумно знаменитому тим, що в рік тут відбувається значно більше землетрусів, ніж, скажімо, в Японії, пишуть Вести.ru.

Цей населений пункт вважається одним з найбільш несприятливих місць для життя не тільки в Новій Зеландії, а й в усьому світі.

Досить лише сказати, що в центрі міста влада міста вирішила зводити будинки з картону. За словами архітекторів, такі конструкції зможуть набагато краще протистояти стихії, ніж будови з каменю і бетону. Створення Міністерства крутості є ще одним кроком до поліпшення ситуації в напівзруйнованому місті.

Автори проекту хочуть, щоб місто перетворилося в "круте місце для життя". За словами глави цього відомства Сема Джонсона, в Крайстчерчі безліч цікавих місць, які за допомогою представників організації можуть стати ще цікавіше і привабливіше для людей.

У Міністерства крутості є свій сайт, де кожен бажаючий може поділитися з представниками об'єднання своїми крутими ідеями. Користувачі порталу можуть оцінити кожну з них за п'ятибальною шкалою.

ВІДЕО ДНЯ

На даний момент найбільшою популярністю користуються задумки організувати в місті фермерський ринок, провести фестиваль електронної музики, заповнити Крайстчерч громадськими велосипедами, на яких за невелику плату зможуть кататися всі охочі.

До реалізації цих ідей співробітники Міністерства крутості збираються залучити місцевих бізнесменів і чиновників.

Реклама:

Головне сьогодні