В Абу-Дабі випустили правила поведінки для туристів

— 10 липня 2012, 11:30

У ньому міститься інформація про правила поведінки в Арабських Еміратах, а також рекомендації щодо дотримання етики та порядку та наслідування місцевих традицій та цінностей, пише dxb.ru.

Дана кампанія спрямована на підвищення обізнаності гостей країни про її культуру та звичаї. У буклеті також вказані телефони служб першої допомоги. "У буклеті розповідається про правила гідної поведінки на території ОАЕ і зазначено, які вчинки є для нас неприйнятними. Знання законів і правил допоможе туристам отримати ще більше позитивних емоцій від перебування в нашій країні", - сказав бригадир Омайра Аль Мехейрі, заступник генерального директора з оперативної роботи штаб-квартири поліції Абу-Дабі.

В буклеті містяться рекомендації, які допоможуть уникнути туристам проблем з законом. Наприклад, зазначено, що вживання і оборот наркотиків, проституція, кермування в нетверезому вигляді, вживання алкоголю без ліцензії є незаконними.

Тут також пояснюються норми поведінки, які вважаються непристойними в ОАЕ. До них відноситься публічний прояв почуттів, носіння відкритого одягу, куріння, споживання їжі та напоїв в громадських місцях в денний час під час священного місяця Рамадан і інше.

Реклама:

Головне сьогодні