Нові автобусні маршрути по Україні і Європі

Корисна інформація тих, хто надає перевагу подорожам на автобусі: Tickets.ua починає співпрацю з новим автобусним провайдером. А це означає ще більше рейсів, маршрутів і напрямків, доступних для замовлення онлайн.

Нові маршрути відкриваються по Україні, Росії та країнах Європи. Вони охоплять незадіяні раніше, але популярні напрямки перевезень, наприклад, Південний Схід України. Всього пасажирам Tickets.ua тепер доступно більше ніж півсотні нових станцій по всій країні.

Збільшилась кількість рейсів на популярних маршрутах: "Київ – Львів", "Варшава – Київ", "Львів – Лодзь". З'явилися нові рейси з Києва у напрямку Черкас, Новодністровська, Миргорода, Білгород-Дністровського, Косова та інших міст.

Усі автобуси, задіяні перевізниками, відповідають європейським стандартам комфорту та безпеки.

Додалося кілька дрібних, але корисних елементів у процес замовлення автобусних квитків. Наприклад, рейси тепер можна шукати не лише на точну дату, а й плюс-мінус три дні до неї іноді це дозволяє суттєве зекономити час на пошуку. На сторінці бронювання квитків доступний прогноз погоди в пунктах відправлення і прибуття, а маршрут поїздки та місце розташування автовокзалу можна переглянути на карті. Обирати потрібний спосіб оплати теж стало простіше.

Як замовити квиток на автобус?

У форму пошуку на сайті Tickets.ua введіть пункт відправлення і пункт прибуття та дату поїздки. З підібраних системою рейсів оберіть найбільш підходящий вам за часом та вартістю перевезення. Усі знайдені системою рейси ви можете відсортувати за вартістю квитка, часом виїзду чи прибуття та часом в дорозі. Перегляньте прогноз погоди на період подорожі. Забронюйте необхідну кількість квитків і оплатіть їх зручним для вас способом. Зверніть увагу, що оплатити квиток потрібно протягом 20 хвилин – після цього неоплачена бронь анулюється, а квитки повернуться у вільний продаж.

Після здійснення оплати на вашу електронну адресу надійде автобусний ваучер. Вам залишиться його лише роздрукувати. Деякі перевізники вимагають обмін електронного квитка на звичайний – ця умова буде додатково вказана на вашому електронному ваучері.

Квитки на Sky Bus

Крім рейсових перевезень на сайті Tickets.ua можна замовити квитки на Sky Bus: зручні й надійні трансфери до аеропорту Бориспіль з залізничних та автовокзалів Києва і у зворотньому напрямку. 160 рейсів щодня, великі комфортабельні автобуси, чіткий графік руху та оптимальні маршрути. Придбавши квиток на Sky Bus, ви точно встигнете на свій літак.

[L]

Замовити квиток на Sky Bus так само легко, як і на звичайний автобус. Роздрукований електронний ваучер достатньо пред’явити водію під час посадки.

Зверніть увагу, що клієнти Tickets.ua отримують бонуси на персональний рахунок за всі придбані квитки – у тому числі і за квитки на Sky Bus. У подальшому бонусами можна розрахуватися за наступні покупки на сайті.

Tickets.ua – ми робимо вашу подорож легкою і комфортною.

Реклама:

Головне сьогодні