Дитячою "Книгою року ВВС" стало "Таємне Товариство Боягузів та Брехунів"

— 18 грудня 2012, 16:11

Про це повідомляє кореспондент "Української правди. Життя".

Переможниця конкурсу отримає отримає премію 1000 фунтів стерлінгів у гривневому еквіваленті. Видавництво, у якому вийшла друком книжка (Грані-Т), отримає право використовувати логотип конкурсу Книга року ВВС на всіх наступних виданнях цих книжок

Як відомо, цього року у премії "Книга року" з’явилась окрема номінація для авторів дитячих творів з відповідною назвою "Дитяча Книга року ВВС" - ЄБРР у рамках своєї культурної програми надав кошти для її створення.

Як розповідала авторка про свій твір, "Таємне Товариство Боягузів та Брехунів" – "книга про те, як можна подолати свій страх. Про те, як можна навчитися навіть з найстрашніших і найзагрозливіших синьомордів сміятися".

Це - пригодницько-фантастично-детективна історія.

Детальніше про "Таємне Товариство Боягузів та Брехунів"

Одного разу звичайнісінький хлопчина, навколо якого все було похмурим і буденним, захворів. Проте "хвороба" — геть не звичайнісінька, і якщо чесно, навіть дуже захоплююча. Не треба викликати лікаря, не треба пити ліків і лежати в ліжку, а краще віддатися їй сповна, адже ця хвороба — пригодоманія!

Перший симптом — поява чудернацьких предметів, часових та просторових переходів на рідній і давно знайомій вулиці.

Другий симптом — коли найрідніші люди, мама з татом і бабуся, виявляються супергероями, які мають родинні таємниці, передані їм із давніх часів.

І третій симптом — це така блискавична швидкість подій, що зупинити чи перервати їх неможливо. Та й не треба, адже перш ніж рятувати світ від прибульців-синьомордів, потрібно ретельно попрацювати над собою — пройти випробування, позбутися страхів, стати сміливим і приготуватися до карколомних пригод.

Динамічні й захоплюючі повісті відомої письменниці Лесі Ворониної принесуть пригодоманію в кожну українську родину — і тоді буденність відступить, а див значно побільшає.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні