Тест

5 ознак того, що є ризик насильства у ваших стосунках

Щодня консультанти Національної "гарячої" лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації приймають дзвінки від жінок, які тільки починають будувати стосунки з чоловіками.

Часто такі звернення стосуються першого кохання і перших проблем у стосунках або ж побудови майбутніх сімейних стосунків із чоловіком.

З січня по липень 2017 року включно Національна "гаряча" лінія з попередження домашнього насильства прийняла 18 413 дзвінків.

[L]З них 13,7% (2 523 дзвінки) - це звернення, які надходять від жінок, котрі хвилюються, як побудувати стосунки з майбутнім чоловіком без агресії та насильства або ж від жінок, які вбачають у стосунках зі своїм коханим певні проблеми (презирливе ставлення до усіх жінок, прискіпливе ставлення до одягу, ізолювання від зустрічей з друзями тощо), проте не знають, чи можна їх стерпіти, аби вберегти стосунки.

Тому важливим є розуміння основних маркерів, за допомогою яких можна розпізнати у коханій людині майбутнього сімейного насильника: