Де найкраща робота у світі? Фото

Вища освіта для претендентів на посаду не потрібна. Головне - любити природу та водні види спорту.

Цю роботу працедавці вже встигли охрестити "найкращою у світі". При цьому туристичний департамент Квінсленда (Австралія), який і створив цю вакансію, переконує, що це не розіграш, а цілком серйозна посада. І вона має реальну мету - показати світові, якими гарними є острови Великого бар'єрного коралового рифу.

Не робота, а казка

За 25 тисяч австралійських доларів на місяць (приблизно 128 тисяч гривень) щасливчик гулятиме островами, займатиметься дайвінгом, плаватиме човнах та кайфуватиме від споглядання краси островів, засмагання та валяння під пальмами. Все це триватиме півроку.

В обов'язки наглядача за островами входить фільмування оцієї краси та ведення власного блогу. Писати щоденно туди та викладати фото та відео не треба. Достатньо раз на тиждень, запевняють організатори.

"На суші та під водою, скільки всього, що ви точно зможете сфотографувати гарні моменти для вашої відео чи фотогалереї!" - запевняють організатори. Адже головне завдання особи - повідомляти туристичний департамент Квісленда та світ про те, що відбувається на островах

Англомовний щасливчик має годувати черепах та переглядати пошту. На островах є понад 1 500 видів риб. "Не хвилюйтесь, вам не треба буде годувати їх усіх!" - заспокоюють організатори.

Переможець конкурсу житиме у будиночку з трьома спальнями. З комп'ютером, інтернетом, кухнею, пральною машиною, кондиціонером, фото та відео-камерою... І, звісно, транспортом для пересування островами.

Туристичний департамент Квінсленда оплачує переліт на острови та назад. Навіть приїзд обраних претендентів для співбесіди оплачує австралійська влада.

Вид з вікна будиночку щасливчика

Кількість бажаючих отримати цю фантастичну вакансію було настільки великим, що сайт організаторів зламався у першу ж ніч. Зараз він знову працює.

Як повідомляє Daily Mail, у першу ж ніч приблизно 160 тисяч людей зайшли на сайт "найкращої роботи у світі", щоб подивитись, як вони можуть отримувати гроші фактично "на шару".

Туристичний департамент Квінсленда і сам нескромно каже, що такий шанс трапляється лише раз в житті.

"Ми шукаємо когось, з хто любить пригоди та обожнює бути надворі, а також має добрі комунікаційні навички", - йдеться на сайті організаторів. Єдиними вимогами для претендента є ентузіазм по відношенню до ролі, гостинність, гарні презентаційні навички (вміння спілкуватись з пресою) та бодай рік якогось схожого досвіду.

Красиві "володіння" переможця
Адже отримавши "найкращу роботу у світі", щасливчик стане ще й медіа-персонажем. Він даватиме інтерв'ю та розповідатиме, як йому живеться у цій острівній казці.

Усі фото з сайту Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні