Джоан Роулінг написала нову розповідь про світ Гаррі Поттера

— 23 червня 2011, 17:34

Джоан Роулінг написала нову розповідь довжиною в 18 000 слів про світ Гаррі Поттера, повідомляють Вести.ru із посиланням на Guardian.

Правда, на папері він не вийде, принаймні, незабаром. Історія ляже в основу нового сайту Pottermore, який вона представила днями.

Pottermore буде включати в себе елементи соціальної мережі та комп'ютерної гри. У кожного користувача на сайті буде персональна сторінка, куди він зможе завантажити свої малюнки, оповідання та будь-який інший фан-арт, присвячений Гаррі Поттеру.

Користувачі виберуть собі чарівні імена і почнуть подорожувати по світу Гаррі. Вони зможуть подорожувати розділами книги і заробляти бали, навчаючись у чарівній школі. У користувачів з'явиться можливість коментувати, а можливо і переписувати ті чи інші розділи книги, створюючи свій власний сюжет.

Бета-версія сайту буде відкрита 31 липня, в День народження Гаррі Поттера. Доступ до пілотної версії отримають лише мільйон обраних користувачів, для всіх інших сайт відкриється в жовтні. Мабуть, щоб отримати шанс стати одним з обраних, потрібно підписатися на розсилку новин Pottermor'а, що можна зробити вже сьогодні.

Реклама:

Головне сьогодні