"Сімпсони" зняли серію про Україну і мафіозі Віктора. Відео

Крім іншого, у серії багато часу присвячено Україні та "українській мафії", пише myreport.com.ua.

За сюжетом, на роботі головного героя серіалу - Гомера Сімпсона - з'являється новий охоронець - Вейн. Бажаючи з ним потоваришувати, Гомер запрошує Вейна у "Таверну Мо", де Вейн рятує Гомера та друзів від нападу місцевого бандита Змія.

Завдяки цьому Вейн потрапляє у місцеві новини.

Після двох невдалих спроб написати назву України англійською ("Ukrane" та "Ukreign") титрувальник сходиться на думці: "На біса, та скільки там тих Києвів?". У той час мафіозі Віктор бачить на YouTube Вейна і вирушає до Америки. Виявляється, Вейн колись був агентом ЦРУ й на прийомі у Києві випадково вбив дружину Віктора.

У Америці Віктор викрадає Гомера й дає про це ролик на місцеве телебачення. Щоб урятувати Гомера, Вейн прямує у район української діаспори - "Спрінґфільдську Малу Україну", минаючи кав'ярню Tsarbucks, медичний заклад "Insane in the Ukraine" ("Божевільні в Україні") та магазин одягу "Cossacks Fifth Avenue". Вейн знаходить Гомера у льодовій арені "Гарячий як Троцький", де вбиває Віктора та його посіпак.

Мафіозі, схожий на Віктора Януковича

Завершується серія тим, що Вейн знаходить нову роботу у місцевій автотранспортній інспекції, американському аналогові МРЕВ ДАІ.

Сі́мпсони (англ. The Simpsons) - найдовший анімаційний серіал в історії американського телебачення.

З 17 грудня 1989 року, коли він дебютував, вийшло понад 450 епізодів, які, у свою чергу, об'єднані у 21 сезон, приблизно по 20 серій у кожному.

14 січня 2000 року "Сімпсонів" було нагороджено зіркою на Алеї Слави в Голлівуді, творіння Мета Ґрейнінґа отримало також 27 нагород Еммі.

Героями серіалу часто стають відомі люди. Автори мультику пародіювали президента СРСР Михаїла Горбачова, першу леді США Мішель Обаму, колишнього американського президента Джорджа Буша (який, до речі, у 1992 році заявив, що американські сім'ї мають "бути набагато менше схожими на Сімпсонів).

Виробником мультика є продакшн-компанія "Gracie Films".

Реклама:

Головне сьогодні