Концерт Вакарчука транслюватиметься на YouTube в прямому ефірі. Відео

— 25 листопада 2011, 10:46

Святослав Вакарчук і компанія Google оголосили про проведення спільної акції: першої в Україні онлайн-трансляції живого концерту на YouTube каналі. Цей проект, аналогічний такого ж роду інтернет-трансляціям західних груп, об'єднаних в серію "Unstaged".

У день трансляції, зайшовши на YouTube канал в будь-якій країні світу можна буде стати учасником "живого" концерту нового музичного проекту лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука - "Брюссель".

Дата трансляції буде повідомлена додатково.

А з сьогоднішнього дня у ТБ-ефірах можна побачити кліп на перший сингл проекту "Брюссель" – Airplane. Відео було знято наприкінці вересня в залі вильоту терміналу "F" київського аеропорту "Бориспіль".

Спочатку планувалася зйомка невеликого відео, в якому б використовували замість музичних інструментів ноутбуки та смарт-фони. Кожен з музикантів встановив на гаджет додаток, що відповідав його інструменту. Пристрої були підключені до звичайних комбіків-колонок. Слава Вакарчук та Сергій Бабкін співали без мікрофонів, а Сергій примудрявся ще й грати на флейті.

Вся ця міні-вистава проходила прямо посеред зали вильоту терміналу "F" і пасажири, які очікували на свої рейси, ставали безпосередніми учасниками і героями зйомок. Паралельно зйомки велися на кілька професійних камер. Керував процесом режисер-оператор - Володимир Шкляревський.

Режисером монтажу відео Airplane став давній друг О.Е. Віктор Придувалов.

Нагадаємо, разом зі Святославом Вакарчуком, який є ініціатором проекту "Брюссель", автором і виконавцем більшості композицій, над новим матеріалом працювали також:

Сергій Бабкін (флейта, гітара, перкусія, бек-вокал), музикант, актор, автор і виконавець власних пісень;

Дмитро Шуров (клавіші), екс-учасник "Океан Ельзи", працював з Земфірою над альбомом "Спасибі". Останнім часом займається власним сольним проектом Pianобой;

Максим Малишев (барабани), мабуть, кращий з українських барабанщиків на сьогоднішній день, брав участь в записі альбомів більшості відомих українських виконавців;

Петро Чернявський (бас-гітара). Перш за все, Петро відомий як гітарист О.Е., а в цьому проекті він вперше експериментує з бас-гітарою.

Музичним продюсером проекту "Брюссель" став клавішник "Океан Ельзи" Мілош Єліч.

YouTube канал проекту "Брюссель" - http://www.youtube.com/VakarchukBrussels

Реклама:

Головне сьогодні