Тест

"Моральна" нацкомісія знищить "Шрека", "Сімпсонів" та "Машу і Ведмедя"?

Тепер Нацкомісіця з моралі кликає спеціальне засідання, щоб подивитися, як низка популярних мультфільмів впливають на дітей, йдеться на сайті відомтсва.

Підставою для такого рішення послужило повідомлення про те, що дослідження популярних серед дітей мультфільмів "Губка Боб", "Лунтік", "Маша і Ведмідь", "Телепузики", "Покемони", "Сімпсони" та багато інших, що, на думку осіб, які його підготували, несуть реальну загрозу дітям.

Зокрема, згідно з дослідженням, перелічені мультфільми – "це експеримент над дітьми, в результаті якого з дітей та молоді сплановано формують злочинців та збоченців".

За словами психолога Ірини Медведєвої, яку цитують у брошурі, 3-5-річні діти після перегляду таких мультфільмів "кривляються в присутності малознайомих дорослих, дражняться, голосно регочуть, демонстративно повторюючи різні безглуздя".

Що стосується "Телепузиків", то, згідно з дослідженням, "це послідовне створення людини-дебіла, яка буде сидіти біля екрану з відкритим ротом і ковтати будь-яку інформацію", що формує "психологію невдах" та пропагує гомосексуалізм.

Популярний мультфільм "Покемони", на думку авторів дослідження, "привчає дітей до садизму, негативно впливає на емоційний, фізичний та етичний розвиток дітей". Також нібито були зафіксовані випадки, коли діти Туреччини уявляли себе покемонами і вистрибували з вікон.

Улюблений дитячий персонаж Губка Боб нібито виховує у дітей гомосексуалізм та призводить до "отупіння" дітей.

Герої "Маші і Ведмедя" та "Шрека" також пропагують садизм, збочення, спотворюють стосунки у родині тощо.

Однак "найбільш небезпечним знаряддям статевої ідентифікації дитини є популярні японські мультики "Аніме", йдеться в дослідженні.

А мультфільми Діснея дослідники називають "порнографією", "смакуванням зла", "дитячими гей-парадами".

Серед мультиків, які, згідно з результатами дослідження не рекомендують до перегляду – "Вінкс", "Мадагаскар", "Вулиці Сезам", "Робоцип", "Вавілон-5", "Критик", "Південний парк", "Міккі Маус", "Попелюшка", "Красуня і чудовисько", "Гуффі і його команда", "Король лев", "Книга джунглів", "Дамбо", "101 далматинець", "Піннокіо" тощо.

Автори дослідження (їхні імена та прізвища не вказані) закликають громадськість звертатися до президента, депутатів Верховної Ради, Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення з метою заборони перелічених мультфільмів в Україні.

Брошура з дослідженням розміщена на сайті "Під Покровом пресвятої Богородиці", який веде Українська правовірна Греко-католицька церква.

Українська православна греко-католицька церква - незареєстрована, офіційно не визнана релігійна організація в Україні, яка виділилася з Української Греко-католицької церкви в 2008-2009 роках. Її засновником є ​​Антонін Догнал.

УПГКЦ більш відома, як "група Догнала", "догналовци", "секта Догнала".

Нижче наводимо кілька пояснень і аргументацій