Британка розлучається через роман "50 відтінків сірого"

— 11 листопада 2012, 12:00

Дружина британського банкіра, що заробляє на рік близько 400 тис. фунтів, купила книгу одразу, як тільки вона з`явилася, пише The Daily Mail.

Вона хотіла використовувати видання для "пожвавлення" свого сексуального життя із чоловіком. Але коли він відмовився виконувати її забаганки, дружина подала на розлучення.

Підстава для розлучення: відсутність сексуальних пригод. У поданих до суду паперах також ідеться про те, що чоловік поводиться у ліжку надто консервативно, крім того давно не вітає дружину із Днем святого Валентина та не робить їй компліментів.

За британськими законами, цього може бути достатньо для кваліфікації дій чоловіка у "нерозумну поведінку", що є поважною причиною для розлучення.

Ця справа може викликати бурю схожих справ, каже адвокат жінки Аманда Маккалістер. "Якщо раніше чоловіки скаржилися на те, що їхні дружини у ліжку соромляться, то тепер все навпаки: жінки називають чоловіків нецікавими, начитавшись таких романів на кшталт "50 відтінків сірого", - каже вона.

Нагадаємо, роман "П’ятдесят відтінків сірого", що оповідає про хворобливі стосунки юної незайманої дівчини та її старшого багатого коханця, став рекордсменом зі швидкості продажу з-поміж книг у м’якій палітурці у Британії.

Історія, яку описують як "порно для матусь" перевершила успіх таких бестселерів як "Гаррі Поттер" Джоан Роулінг, "Код Да Вінчі" Дена Брауна та "Сутінки" Стефані Майер. Авторка, 49-річна британська письменниця Е.Л. Джеймс, чиє справжнє ім’я Еріка Мітчелл, уже веде переговори щодо екранізації своєї трилогії.

"П’ятдесят відтінків сірого" посіла перше місце й у списку бестселерів New York Times.

Реклама:

Головне сьогодні