Гендиректор Національної опери каже, що звільнив Матвієнка через "нарцисизм"

— 9 квітня 2013, 17:59

Про це він сказав у коментарі ТСН.

"Почались протистояння, розкол в колективі, це стало небезпечно. Ця спроба розкрила деякі особливості його характеру – нетерпимість до чужої думки, нарцисизм страшенний, любов до себе", - сказав Чуприна.

Як відомо, у понеділок Матвієнко заявив, що його усунули з посади, повідомивши, що усі 1,5 року він не керував балетною трупою, а указ про його призначення не було підписано.

Матвієнко розповів, що неодноразово вступав у конфлікт з керівництвом опери, намагаючись захистити артистів і реформувати театр.

Матвієнко є єдиним в світі володарем чотирьох Гран-прі міжнародних конкурсів артистів балету. Запрошений соліст Большого театра (Москва), Маріїнського театру (Санкт-Петербург), New National Theatre (Токіо), Teatro alla Scala (Мілан), Grand Opera (Париж), American Ballet Theatre (Нью-Йорк).

За 1,5 роки свого керівництва балетною трупою Матвієнко ввів у репертуар сучасні постановки "Radio&Julliet", "Клас-Концерт", організував виступ провідних танцюристів світу "Королі танцю" та трупи "Complexions contemporary ballet". На його запрошення легенда світового балету Наталя Макарова поставила у Київській опері балет "Баядерка".

Реклама:

Головне сьогодні