Вакарчук з російськими музикантами хочуть провести "концерти миру" в Криму

— 4 березня 2014, 00:48

".. Ми вже говорили з російськими музикантами: є ідея зробити якісь концерти миру в Криму. Ми до цього готові. Але важливо, щоб зараз дипломати врегулювали ситуацію, а далі ми вступимо своїми словами і піснями", - сказав Вакарчук в понеділок на прес-конференції в Харкові, повідомляє Інтерфакс.

"Я розмовляв з дуже багатьма. Але конкретно цю ідею ми обговорювали не з рок- музикантом, а з музикантом, який представляє зовсім інший напрямок музики. Ми говорили про це довго по телефону з Миколою Расторгуєвим, який, спасибі йому за позицію, підтримав нас, що політика і музика повинні бути розділені в плані оцінки", - додав Святослав Вакарчук.

Він також висловив жаль, що не може бути в даний момент в Криму, оскільки зустрічі зі студентами в Харкові та Донецьку, були заплановані і проанонсовано до загострення ситуації на півострові.

"Я дуже шкодую, що не можу бути прямо сьогодні в Криму... Я думаю, після Донецька ми спробуємо дістатися до Криму, і якщо все буде добре, проведемо таку зустріч в Сімферополі", - сказав Вакарчук.

Реклама:

Головне сьогодні