Сашко Положинський створив новий музичний проект і випустив дебютний сингл. Відео

— 15 квітня 2014, 13:45

Причину створення нового музичного проекту Сашко Положинський пояснює наявністю більшої кількості пісень, аніж потрібно для репертуару "Тартаку", лідером якого Сашко є.

"Річ у тому, що мені, як авторові пісень, доводиться писати їх трошечки більше, ніж потрібно для репертуару групи Тартак. Деякі з цих пісень я пропоную для виконання якимось своїм колегам, але багато хто з них відмовляється. Декого просто мої пісні не влаштовують, дехто пробує щось зробити, але нічого не вдається... ", - розповів Положинський fdr.com.ua

"У результаті назбирується певна кількість композицій, які не знаходять свого слухача. І мене, як автора, звичайно ж це непокоїть і бентежить. Коротше кажучи, свого часу виникла ідея створити якийсь окремий проект для реалізації всіх цих нереалізованих пісень", - пояснив співак.

За його словами, назву гурту Сашко вигадав давно.

"Вже і не згадаю, як це все відбувалося. Пам’ятаю тільки, що коли я її придумав - на стіні висів папір, на якому я записував ідеї і занотовував якісь справи. І там я великими літерами написав "БУВ" апостроф "Є", ось таке одне слово зліплене із двох: "був" і "є". Мені сподобалась ця перспективна назва для якогось музичного проекту, оскільки вона містить в собі певний сенс: щось було, щось є, і поки воно має своє минуле, поки воно має своє теперішнє, воно може претендувати і на якесь майбутнє. Така собі філософія життя", - пояснив Положинський.

Коротше кажучи, подобається мені ця назва. Єдине, що коли я цю назву вигадав, я ще не знав, що колись буду реалізовувати саме свій проект під цим іменем.

"Коли я почав копати глибше то з’ясувалося, що слово не таке вже й нове. Воно існує здебільшого в іншомовних варіантах. Виявилося, що є такі персонажі мультсеріалу Сімпсони - сестри з прізвищем Був’є. Ще з’ясувалося, що є такий сорт винограду – підозрюю французький. І є бельгійська порода собак з такою назвою. Але я не проти: чим більше сенсу можна закласти в назву нового проекту, тим більше шансів, що його люди зрозуміють і сприймуть", - додає співак.

Водночас він додає, що "Тартак був і залишається пріоритетним для мене".

"Це - головна справа мого життя, але Тартака на все не вистачає. А мені хочеться реалізовувати написані пісні для того, щоб публіка могла їх слухати і для того, щоб я отримував натхнення для написання нових пісень. І тому такий додатковий проект, в принципі, має право на існування", - додав Положинський.

Реклама:

Головне сьогодні