МЗС підтримуватиме українські культурні проекти за кордоном

— 9 грудня 2015, 15:43

Як йдеться у повідомленні відомства, тепер ті, хто реалізовує культурний проект для іноземних аудиторій та потребує підтримки МЗС, повинен буде подати заявку, шляхом заповнення спеціальної форми.

Відбір проектів відбуватиметься на регулярній основі, представниками експертної платформи при МЗС з питань культурної дипломатії.

На початку грудня, в рамках розвитку публічної дипломатії МЗС України запровадило міжнародну онлайн-кампанію #myukraineis (Моя Україна - це) з популяризації нашої країни за кордоном.

Сайт запускається як он-лайн версія презентованого 30 листопада в МЗС буклету "Україна: Свобода, Гідність, Креативність". Але особливість сайту в тому, що з моменту запуску він перетворюється на платформу з контентом, який генерують самі користувачі. Кожен бажаючий українець або іноземець може пропонувати свої факти про Україну та відомих українців в режимі онлайн у розділі "Add your story".

Найкращі запропоновані користувачами факти будуть розглядатися авторитетною експертною радою і додаватися до сайту. Отже, ініціатива кожного має значення для того, щоб цікаво розказати світові про Україну.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні