Італійський співак Алессандро Сафіна відмовився від гастролей в Криму

— 22 січня 2016, 11:19

Про це повідомляється на офіційній сторінці Сафіна у Facebook.

Співак детально описав ситуацію і про теплі прийомі у Криму, і про те, що підтримує позицію української влади.

"Українська влада ввела певні обмеження, згідно з якими той, хто в'їжджає в регіон Криму, вважатиметься небажаною особою в Україні. Я повідомив про це промоутеру з Криму, заявивши, що хочу провести ці два концерти після врегулювання конфліктної ситуації. Я висловив сподівання, що це вирішиться якомога швидше, не стільки для мене особисто і для проведення моїх концертів, а за значно більш важливими і глибокими причинами, пов'язаними зі стражданнями стількох людей", - сказав співак.

ЗаявлениеЯ, Алессандро Сафина, считаю своей обязанностью сделать это заявление в ответ на серию статей, опубликованных...

Опубликовано Alessandro Safina Official Facebook site 21 января 2016 г.

Він також заявив про те, що готовий компенсувати можливі матеріальні витрати, пов'язані з рекламою та організацією концертів, які були вже проплачені.

"На жаль, промоутер з Криму виявилася особою, не здатною до розуміння, що не захотіла прийняти мою пропозицію, більше того - погрожуючи мені скандалами і відповідними заходами", - пожалівся Сафіна.

За словами співака, через "нераціональну" та "егоїстичну" поведінку людини, яка за словами Сафіна, намагалася зкомпрометувати його, він повністю скасував обидва концерти у Криму.

"Крім того, з'ясувалося, що ця промоутер досі не підписала жодних контрактів на проведення двох концертів, а також не надіслала жодного гарантійного листа про передоплату, незважаючи на те, що мої менеджери наполягали на цьому вже багато місяців. Це дало мені можливість ще раз оцінити рівень несерйозності такого організатора", - додає він.

Як відомо, раніше стало відомо, що Сафіна планує виступати в окупованому Криму. Тоді міністр культури В'ячеслав Кириленко у своєму Twitter-акаунті написав, що Сафіна планує 5 концертів у містах України, "які вже не відбудуться". Але офіційного підтвердження від міністерства так і не було.

"Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні