Хлопець виставив 6 правил, перш ніж взяти дівчину в кіно. З ним погодилися 300 тисяч людей

— 18 квітня 2018, 15:29

Іноді похід в кіно може перетворитися на пекло.

Особливо коли поряд хтось постійно жує, розмовляє та перевіряє телефон.

Такі сусіди можуть зіпсувати найочікуваніший сеанс, а й настрій на увесь вечір.

Іноді похід в кіно може перетворитися на пекло. Фото Deklofenak/Depositphotos

Саме такого розвитку подій не хотів нью-йоркський комп’ютерник на ім'я Стенлі, який зібрався повести дівчину на третю частину фільмів про "Месників" – "Війну нескінченності".

Коли дівчина погодилася на похід у кіно, Стенлі надіслав їй напівжартівливий перелік правил, які вона має виконати, щоб піти з ним на сеанс:

  1. Я куплю тобі, що завгодно, перед початком сеансу – цукерки, попкорн, напої та навіть хотдог. Але ти не будеш мене нічого питати під час фільму.
  2. Жодних розмов під час фільму, мене не можна відволікати. У тебе є запитання? Записуй їх, я відповім після сеансу.
  3. Ніяких тримань за руки, це відволіче мене і я пропущу момент, який хотів подивитися 10 років. Прибережи ніжності на потім. І поцілунки теж.
  4. Якщо головний герой помирає, то ми плачемо разом. Якщо ти не плачеш, то йдеш додому. Мені потрібно, щоб тобі це теж справді було цікаво.
  5. Якщо ти скасуєш похід у кіно, мені треба знати про це за 24 години до сеансу. Я заміню тебе на іншого охочого, скоріше за все це буде Джесі. Якщо ти скасуєш все у останню хвилину, і я змушений буду йти в кіно сам, то чекай звістки від мого адвоката.
  6. Якщо божевільний білий чоловік намагатиметься зірвати сеанс, стріляючи по людях, то ти маєш обеззброїти його і тримати під контролем. Не потрібно зупиняти кіно, поліцію викличемо потім.

За виконання цих правил хлопець пообіцяв після кіно відвезти дівчину поласувати улюбленим морозивом.

Пост зі скріном переписки хлопець запостив у своєму Twitter. Вподобали допис понад 200 тисяч користувачів соцмережі, ще майже 100 тисяч – поділилися ним.

Деякі дописувачі з його правилами не погодились, та вважають їх неприйнятними, образливими й місцями тупими.

А які б ви придумали правила, заради спокійного перегляду улюбленого фільму?

Реклама:

Головне сьогодні