Тест

Графіка вражає: українець виступив на America`s Got Talent. ВІДЕО

Відомий український постановник та хореограф Костянтин Томільченко виступив на America`s Got Talent.

Українська команда з номером "The Escape" ("Втеча") отримала чотири "Так" від журі 13-го сезону та пройшла до наступного етапу конкурсу.

Номер вийшов у ефірі телеканалу NBC 12 червня 2018 року.

Усі четверо суддів аплодували стоячи.

"Це один з найнеймовірніших виступів, що я коли-небудь бачила. Мені дуже-дуже сподобалось!" – сказала супермодель та журі конкурсу Хайді Клум.

"Захопливо бачити речі, які ми насправді ніколи раніше не бачили. Це ніби мандрівка у майбутнє. Це було досконало," – додав продюсер шоу та один з журі Саймон Ковелл.

За сюжетом виступу, герой потрапляє у віртуальну реальність.

Подорож спочатку здається веселою прогулянкою, але скоро перетворюється у динамічну гонку на виживання, під час якої герой долає безліч перешкод у пошуках порятунку.

"Дякуємо суддям та аудиторії за фантастичну реакцію! Ми також вдячні нашим партнерам, які працювали з нами над цим дивовижним номером – Front Pictures і PROFI – знаряддя для подій. Перформанс – це результат співпраці між Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (Костянтин Томільченко та Олександр Братковськикй та PROFI LTD", – йдеться у повідомленні Front Pictures.

"Цей номер виник як творчий експеримент, над яким ми почали працювати ще в квітні 2017 року. Нас зацікавила ідея, що буде, якщо ми створимо танець у 3D просторі, де виконавці зможуть переміщуватися не тільки на сцені, але й над нею.

Фактично вільно "літати" перед глядачами. Після кількох місяців експериментів ми зрозуміли, що це не тільки можливо, але й може виглядати по-справжньому захопливо," – каже виконавець номеру та його режисер-постановник Костянтин Томільченко.

Фото: Ivona - bigmir)net

Костянтин є художнім керівником театру танцю "Soul В", креативним продюсером проектів, які виходять на українському каналі СТБ, таких як "Х-фактор-2" і всіх сезонів танцювального шоу "Танцюють усі".

У 2016 році був режисером-постановником пісні Джамали "1944" на Євробаченні у Стокгольмі.

У 2018 році такжо поставив номер для пісні Melovina "Under the Ladder" на Євробаченні у Лісабоні.

"Ми домовилися з Костянтином Томільченко, що створимо щось цікаве разом ще під час спільної роботи над виступом Jamala на Євробаченні 2016 року.

Приводом для нової співпраці став номер для America’s Got Talent. Наша студія створила віртуальний світ навколо героя за допомогою голографічної відеопроекції.

Ми прагнули досягти враження, коли на сцені стирається межа між реальним та віртуальним", додає керівник Front Pictures Юрій Костенко.