Улюблене вино розкриває характер людини - вчені

— 17 грудня 2012, 16:14

Зокрема, ті, хто п'є червоне вино, багатіші, освіченіші і щасливіші від інших. Люди, які віддають перевагу білим винам – дуже практичні. А ті, хто полюбляє рожеві вина - чемпіони по активності в соцмережах, стверджують автори дослідження, яке проводилось у Великобританії.

В ході експерименту вчені з'ясували, що більше половини з тих, хто віддає перевагу червоному вину, мають вищу освіту, заробляють у рік 40-45 тис. фунтів стерлінгів і прагнуть до кар'єрного росту, повідомляє The Daily Mail.

З великою часткою ймовірності любителі червоних вин перебувають у шлюбі, і 86% задоволені особистим життям. Любителі білих вин частіше не перебувають у шлюбі, крім того 85% стверджують, що задоволені своїм холостяцьким статусом.

Третина любителів червоного вина рази три на рік буває у відпустці за кордоном і кілька разів на рік здійснює подорож на вихідних по Великобританії, тоді як любителі білого вина частіше проводять відпустку в своїй країні.

Крім того, любителі червоного вина вважають себе впевненими, розкутими, сильними і розумними. Любителі білого вина описують себе як людей практичних, кмітливих, скромних, спокійних і стриманих, а ті, хто полюбляє рожеві вина, частіше більш галасливі, дружелюбні й чарівні.

Любителі рожевого вина більш, ніж інші цінують і відвідують Facebook, в той час як любителі червоного воліють реальних друзів віртуальним, стверджують автори експерименту.

Реклама:

Головне сьогодні