Що роблять з вашим організмом швидкі сніданки?

— 8 квітня 2016, 11:09

Видання The Daily Mail опитало найкращих дерматологів, щоб показати як на вашу зовнішність може вплинути сніданок.

Тости з джемом

Естетичний терапевт Мілена Найдьонова пояснює, що вживання мучних продуктів з високим вмістом цукру призводить до того, що шкіра обвисає і на ній утворюються зморшки.

"Очищений цукор в хлібі викликає процес глікозилювання. Цей процес погіршує еластичність нашої шкіри. Надлишок цукру може стимулювати розвиток вільних радикалів, викликаючи пошкодження наших клітин шкіри", – уточнила вона.

Спеціаліст з харчування Ліббі Лаймон додає, що хліб і джем підвищують рівень цукру в крові та відповідно надмір виробництва інсуліну.

Хліб і джем підвищують рівень цукру в крові та відповідно надмір виробництва інсуліну

"Високий інсулін може бути сприятливим для дорослого акне, бо збільшується виділення шкірного сала", – сказала вона.

Інші спеціалісти також вважають, що вживання такого вид сніданків у довгостроковій перспективі спричинює появу пігментних плям, сухість і тьмяність шкіри.

Доброю новиною є те, що ви можете допомогти своїй шкірі боротися зі згубними наслідками, не відмовляючись від такого сніданку, – додайте у раціон продукти, що містять альфа-гідроксильні кислоти, вітаміни А, Е і С. Це допоможе "нагодувати" і захистити клітини.

Латте з цукром

Багато людей починають день з кофеїну. Мілена Найдьонова вважає, що це один з найгірших способів почати свій день.

[L]"Ми розуміємо, що деякі люди потребують його, щоб прокинутись. Однак також "вранішнє латте" може бути просто модним рішенням", – уточнює вона.

Лікарі пояснюють, що кофеїн зневоднює шкіру і викликає накопичення токсинів низького рівня, які можуть сприяти акне спалаху.

При цьому не лише кава у цьому випадку злочин, але й молоко.

Гормони і фактори росту інсуліну, які можуть бути у коров'ячому молоці можуть призвести до мікро розривів шкіри, а також прискорити процес старіння протягом тривалого часу.

"Молочка також пов'язана з проблемами шкіри, починаючи від екзем, псоріазу і акне", пояснює Ліббі Лаймон.

Йогурт

Доктор Гарольд Лансер, який працює з Вікторією Бекхем і Кім Кардашян, вважає, що йогурт один з найгірших варіантів сніданку, якщо ви схильні до зайвої ваги. Він уточнює, що молочні продукти мають тенденцію до збільшення виділення шкірного сала в організмі.

Доктор Ніколас Перрікон погоджується. Він пояснює: "Ріст рівня цукру та інсуліну в кровівикликає зростання запальних хімічних речовин на клітинному рівні і може провокувати акне".

Реклама:

Головне сьогодні