На прохання Порошенка Супрун призначили заступником міністра охорони здоров'я

— 22 липня 2016, 14:04

Відповідне рішення уряд прийняв у п’ятницю на засіданні.

"Сьогодні після надзвичайно тривалих пошуків ми з вами розглянемо призначення на заступника міністра (охорони здоров'я) людини, яка має дуже добрі характеристики, яку б ми хотіли бачити одним з лідерів реформ медицини, – це українка Уляна Супрун, яка має українське походження, але ще зовсім нещодавно була громадянином Сполучених Штатів", цитує прем’єра Володимира Гройсмана урядовий портал.

"Волонтер, прекрасний лікар, розуміється на організації охорони здоров'я. Переконаний у тому, що з такими людьми ми зможемо зробити реальну реформу охорони здоров'я", додав він.

[L]Раніше президент Петро Порошенко запропонував Уляні Супрун цю посаду.

Прем’єр-міністр повідомив, що цього місяця буде проведено засідання уряду, присвячене питанню реформи охорони здоров'я.

Сьогодні у експертному середовищі та міністерстві є багато напрацювань щодо реформи системи охорони здоров'я.

Уляні Супрун довгий час була позаштатним консультантом комітету ВРУ з питань охорони здоров’я. Вона також директор гуманітарних ініціатив Світового Конгресу Українців, співзасновник та директор громадської організації "Захист патріотів", директор Школи медичної реабілітації Українського Католицького Університету.

Своє бачення реформ, які потрібні медичній галузі Супрун на минулому тижні описала у колонці для "Української правди.Життя".

Реклама:

Головне сьогодні